Αλλαγή σκληρού δίσκου

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Αλλάξτε τον σκληρό σας δίσκο με έναν νέο ίδιο ή καλύτερο στο giaservice.gr!

  • Γέμισε ο σκληρός;
  • Ο παλιός δεν εξυπηρετεί πλέον τις ανάγκες σας;
  • Χάλασε, και η επισκευή του είναι ασύμφορη;

Οι λόγοι που σας ωθούν στην αλλαγή του σκληρού σας δίσκου μπορεί να είναι πολλοί:

≡ Οι χωρητικότητες της τάξης των 180, 240, και 500Gb είναι πλέον ξεπερασμένες. Ένας καινούργιος σκληρός δίσκος προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο έως μερικά TerraByte. Μην εγκλωβίζεστε σε μια ξεπερασμένη εποχή!

≡ Παλαιότεροι υπολογιστές διέθεταν κατά την κυκλοφορία τους δίσκους με χαμηλό αριθμό στροφών, λόγω τεχνολογικών περιορισμών αλλά και κυρίως με σκεπτικό την εξοικονόμηση ενέργειας και την αυτονομία. Τα 5400rpm είναι πλέον απαγορευτικά για κάθε σύγχρονη απαιτητική σε Ι/Ο εφαρμογή. Η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει μια πολύ αποδοτικότερη προσαρμογή των στροφών του δίσκου ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Ο σκληρός είναι γρήγορος όταν τον χρειάζεστε, και ταυτόχρονα φιλικός με τη μπαταρία το υπολογιστή σας.

≡ Αν ο παλιός σας σκληρός δίσκος δε λειτουργεί καθόλου, ή παρουσιάζει συχνά προβλήματα, όπως bad sectors ή κατεστραμμένο σύστημα αρχείων, ίσως ήρθε η ώρα να τον αντικαταστήσετε με έναν καλύτερο.

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι σας, φέρτε τον υπολογιστή σας στο giaservice.gr!

Εδώ, η αλλαγή του σκληρού δίσκου με καινούργιο είναι μια πανεύκολη διαδικασία!

Αν o παλιός σας σκληρός λειτουργεί καλά ακόμα, ίσως σας ενδιαφέρει συνδυαστικά η υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Με ελάχιστο επιπλέον κόστος, αναλαμβάνουμε την αντιγραφή του συνόλου των δεδομένων σας και τη μεταφορά τους στον νέο σας σκληρό, για να είναι ο υπολογιστής σας όπως όταν μας τον αφήσατε.

Αν ο σκληρός σας δίσκος έχει χαλάσει, ίσως σας ενδιαφέρει συνδυαστικά η υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων. Μπορούμε να ανακτήσουμε το σύνολο ή μέρος των δεδομένων σας και να τα μεταφέρουμε στον νέο σας δίσκο!

Επικοινωνία

Θησέως 32, Μαρούσι, 151 24

Τ.: 2108026089

E-mail: info@giaservice.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Φόρμα επικοινωνίας

©2024 giaservice.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Search