Καθαρισμός του εσωτερικού του Laptop

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Καθαρίζουμε επαγγελματικά το εσωτερικό του laptop σας απο σκόνη και άλλα υπολείμματα.

To laptop σας είναι πολύ ευαίσθητο σε συσσώρευση σκόνης και λοιπών μικροσωματιδιών στο πέρασμα του χρόνου, κυρίως λόγω του περιορισμένου χώρου του. Αυτό σημαίνει φραγμό των διόδων αερισμού ή/και δυσλειτουργία μερών του. Με τον καιρό μαζεύεται αναπόφευκτα σκόνη και σωματίδια στο εσωτερικό του φορητού υπολογιστή (laptop) η οποία συγκεντρώνεται κατά βάση στους ανεμιστήρες και στα συστήματα ψύξης ( ψύκτρες ) των επεξεργαστών CPU και GPU.

Τα σύστημα ψύξης του laptop αλλά και του PC είναι ένα σημαντικό εξάρτημα και θα πρέπει να συντηρείται καλά. Αποτρέπει την υπερθέρμανση του υπολογιστή, και την απαγωγή θερμότητας από τις μονάδες εκείνες που παράγουν θερμότητα κυρίως CPU και GPU, η έλλειψη σωστής μεταφοράς της θερμότητας στο εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη.

Για να αποφευχθούν όλα αυτά τα προβλήματα είναι απαραίτητο να γίνεται 1 φορά τουλάχιστον τον χρόνο καθαρισμός του εσωτερικού του Laptop.

Στο giaservice.gr αναλαμβάνουμε επαγγελματικά τον Εσωτερικό Καθαρισμό οποιουδήποτε PC ή Laptop.

Στον καθαρισμό πραγματοποιούνται οι παρακάτω εργασίες:
- Άνοιγμα (λύσιμο) του Laptop
- Εξαγωγή όλων των ανεμιστήρων και των συστημάτων ψύξης
- Αφαίρεση της παλιάς θερμοαπαγωγικής πάστας από τους επεξεργαστές
- Φυσάμε με πεπιεσμένο ΞΗΡΟ αέρα τις φτερωτές των ανεμιστήρων
- Καθαρισμός ανεμιστήρων και ψυκτρών με κολυμπήθρα υπερήχων και ειδικά πινέλα (εφόσον διαπιστωθεί παρουσία υπολειμμάτων υγρού στην μητρική)
- Τοποθέτηση καινούριας θερμοαπαγωγικής πάστας υπερυψηλής θερμοαγωγιμότητας
- Επανατοποθέτηση όλων των ανεμιστήρων
- Κλείσιμο (δέσιμο) του Laptop

Για να αποφύγετε σοβαρότερες επιπλοκές στη λειτουργία του laptop σας, είναι απαραίτητο να το καθαρίζετε ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, η αποσυναρμολόγηση και ο καθαρισμός ενός laptop δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση...


Στο giaservice.gr, μπορούμε να καθαρίσουμε γρήγορα και επαγγελματικά κάθε ίχνος βρωμιάς, σκόνης ή άλλων υπολειμμάτων και σωματιδίων από το εσωτερικό του φορητού υπολογιστή σας, για την απρόσκοπτη καλή λειτουργία του.

Επικοινωνία

Θησέως 32, Μαρούσι, 151 24

Τ.: 2108026089

E-mail: info@giaservice.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Φόρμα επικοινωνίας

©2024 giaservice.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Search